- A A A +

Om oss

Karlshamnsbostäder är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamnskommuns bolagsgrupp. Det är en aktiebolagsrättslig koncern som ska samordna ägaransvaret för de kommunala aktiebolagen inom kommunen för att uppnå ett åptimalt resursutnyttjande. Övriga bolag är Karlshamnsfastigheter AB, Karlshamn Energi AB, Karlshamns Hamn AB och Logistikposition Karlshamn AB.

 

Vi ska skapa livskvalitet!

Karlshamnsbostäder ska bli ett föredöme på bostadsmarknaden. Vi ska ta stort ansvar för utvecklingen av både Karlshamns kommun och för ditt boende.

Hyresrätten som upplåtelseform spelar här en viktig roll. Inget annat boende kan erbjuda en sådan trygghet och flexibilitet på samma gång. Attraktiva bostadsområden med ett variationsrikt utbud av hyresrätter är därför en viktig del av det framtida Karlshamn.

Från första ungdomsboendet till trygghetsboendet. Karlshamnsbostäder ska skapa bostäder för hela livet. Behoven skiftar och vi ska därför kunna erbjuda områden som passar de olika skedena i livet. Karlshamnsbostäder tar ansvar för hur vi planerar attraktiva bostadsområden, skapar gemenskap med våra hyresgäster och ger god och snabb service. Allt för att skapa livskvalitet åt våra hyresgäster.

 

 

Share